Uw woning verkopen

Bij Meer-Makelaars lopen we net iets harder voor u dan anderen dat doen. U kunt rekenen op een betrokken makelaar die u van A tot Z begeleidt in het gehele proces.

Het verkoopproces

Fase 1: intake

Onze makelaar komt vrijblijvend bij u langs. Hij maakt een schets van de woning en geeft u een indicatie van de vraagprijs. Kiest u ervoor om door te gaan met Meer-Makelaars? Dan maken we een vervolgafspraak om de verdere gang van zaken door te nemen. Ook geven we u tips om uw woning aantrekkelijk te presenteren voor kopers.

Fase 2: promotie van uw woning

We schrijven een verkooptekst en maken foto’s. Na uw goedkeuring plaatsen we deze op diverse grote platforms, zoals Funda.nl en VBO.nl en uiteraard op onze eigen website en sociale media. Ook wijzen we geïnteresseerden uit ons netwerk op uw woning.

Fase 3: onderhandeling

We plannen bezichtigingen met kijkers. Word er een bod gedaan, dan gaan we over tot de onderhandeling. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg met u. Komen we tot een akkoord met een potentiële koper? Dan stellen we een voorlopig koopcontract op. Hierna krijgt de koper gelegenheid om de financiering rond te maken. Uiteindelijk gaat u naar de notaris. Hier tekenen u en de koper het officiële koopcontract. U overhandigt de sleutels. De notaris zorgt dat de koopprijs aan u wordt uitgekeerd.

Altijd bereikbaar

Wij begrijpen dat er tijdens dit hele proces vragen bij u kunnen ontstaan. Schroom niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn altijd bereikbaar. Ook in het weekend staan wij voor u klaar.

Neem contact op

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op