Een woning aankopen

Een huis kopen? Dat doen de meeste mensen maar een enkele keer in hun leven. Een helpende hand is dan ook geen overbodige luxe. Meer-Makelaars kent de huizenmarkt in de regio door en door. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomwoning.

Het aankoopproces

Fase 1: uw woonwensen in kaart brengen

Vertel ons uw woonwensen: Wat voor type woning zoekt u? Hoe is de ideale ligging van uw huis? Hoe moet de woning er uitzien? Wat mag de koopprijs zijn?

Fase 2: op zoek naar een woning

Wij gaan gericht voor u op zoek. Op Funda.nl, VBO.nl en natuurlijk in ons netwerk. Het resultaat leggen we aan u voor. Bent u geïnteresseerd in (een van) de woning(en)? Dan plannen we een bezichtiging. Uiteraard gaat onze makelaar met u mee. Als u enthousiast bent over de woning, vragen wij alle informatie over de woning op. Dit nemen we samen zorgvuldig door. Weet u zeker dat dit úw huis moet worden? Dan gaan we over tot de onderhandeling.

Fase 3: de overdracht

Gaat de verkoper akkoord met uw bod? Dan stelt de makelaar van de verkoper een voorlopig koopcontract op. Uiteraard controleren wij alle schriftelijke stukken. Heeft u de financiering rond, dan volgt een afspraak met de notaris waar u en de verkoper het koopcontract tekenen. U krijgt de sleutels, het huis is van u!

Nieuwbouw begeleiding

Gaat u een kavel kopen en zelf een nieuwe woning bouwen? Meer-Makelaars begeleidt u graag in het gehele proces. We vertellen u stap voor stap wat hierbij komt kijken. Ook kunnen we u een goede aannemer aanraden.

Altijd bereikbaar

Borrelen er tijdens het aankoopproces vragen bij u op? Wij staan altijd voor u klaar!

Neem contact op

Taxatie

Ook voor een professionele taxatie van de woning kunt u bij Meer-Makelaars terecht.

Neem contact op